Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Serwerownie Minecraft

YoYoDj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje serwerowni minecraft na duże i bardzo dużej projekty narazie serwerownia która mi sie spodobała to sored.pl mają jak dla mnie narazie i odpowiadające mi oferty co najlepsze dużo ramu ts3 procki domenki itp ale pytam sie was czy jest jeszcze jakaś serwerownia która przebije tą i ma jeszcze lepsze oferty na duże i bardzo duże projekty?

Opublikowano

CubeHost to świetny hosting, ale na duże projekty polecam VPS np w Sprint Data Center

Opublikowano

FiberHost:

- tani, a zarazem porządny

- świetny i łatwy w obsłudze itemshop

- bardzo łatwy kontakt z przedstawicielami (poprzez BOK/GG)

- stabilne serwery,

- możliwość wypłacenia pieniędzy z portfela

- dużo, dużo więcej - sprawdź sam :)

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

Prawdopodobnie nie znajdzie pan większej oferty niż nasza - możemy panu zaoferować hosting pod serwer Minecraft do 32 core @2.63 GHz +32 wątków dedykowanych oraz nawet 512 GB RAM. Dużym plusem jest też Polska Lokalizacja Serwera, Aktywny Filtr Anty DDoS oraz dedykowane łącze sieciowe. Zapraszamy do kontaktu na PRIV - dopasujemy wymagania do projektu.

Opublikowano

Prawdopodobnie nie znajdzie pan większej oferty niż nasza - możemy panu zaoferować hosting pod serwer Minecraft do 32 core @2.63 GHz +32 wątków dedykowanych oraz nawet 512 GB RAM. Dużym plusem jest też Polska Lokalizacja Serwera, Aktywny Filtr Anty DDoS oraz dedykowane łącze sieciowe. Zapraszamy do kontaktu na PRIV - dopasujemy wymagania do projektu.

Podoba mi sie to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...